EU-kontroll Hamar - Meca Service

Godkjent verksted for EU-kontroll i Hamar

EU-kontroll på Hamar

Profesjonell EU-Kontroll på Hamar for en sikrere og grønnere Kjøreopplevelse

Velkommen til vårt autoriserte bilverksted på Hamar, hvor vi er stolte av å tilby omfattende EU-kontrolltjenester. Som et godkjent verksted har våre erfarne mekanikere den nødvendige kompetansen og det avanserte utstyret som oppfyller de strenge kravene satt av din bilprodusent.

EU-kontrollen, også kjent som periodisk kjøretøykontroll (PKK), er ikke bare et krav, men en investering i din og andres sikkerhet på veiene. Vårt dedikerte team forstår viktigheten av å opprettholde et høyt nivå av kjøretøyvedlikehold for å sikre at bilparken er tryggere og mer miljøvennlig.

Din sikkerhet er vår høyeste prioritet, og EU-kontrollen spiller en avgjørende rolle i dette engasjementet. Ved å følge de strenge retningslinjene for PKK, identifiserer og løser våre mekanikere potensielle sikkerhetsproblemer og miljøpåvirkninger i tide. Dette bidrar ikke bare til å oppfylle lovpålagte krav, men sikrer også at kjøretøyet ditt er i topp stand for å møte veien trygt og effektivt.

Vi forstår at tiden din er verdifull, og derfor tilbyr vi rask og effektiv EU-kontrolltjeneste uten å gå på kompromiss med kvalitet. Ved å velge vårt verksted, velger du ikke bare pålitelighet, men også en helhetlig tilnærming til kjøretøyvedlikehold som tar hensyn til sikkerhet, miljø og ytelse.

Ta det første skrittet mot en tryggere og grønnere kjøreopplevelse – planlegg din EU-kontroll med oss i dag. Vi er her for å sørge for at din bil holder seg på veien med optimal ytelse og minimal påvirkning på miljøet.

Du kan bestille din neste Eu-kontroll på Hamar her

Hva inkluderer vår EU-kontroll på Hamar:

  • Bremser: Vi vurderer nøye tilstanden på bremsesystemet for å sikre riktig funksjon og optimale bremseegenskaper.

  • Lys og signaler: Våre eksperter sjekker alle lys og signaler, inkludert frontlys, baklys, blinklys og bremselys, for å sikre at de fungerer feilfritt.
  • Dekk og hjuloppheng: Vi undersøker dekkene for slitasje, trykk og generell tilstand. I tillegg vurderer vi hjulopphenget for eventuelle feil eller slitasje.
  • Eksosutslipp: Vår miljøvennlige EU-kontroll inkluderer en sjekk av eksosutslipp for å sikre at kjøretøyet holder seg innenfor gjeldende utslippsstandarder.
  • Styring og hjuljustering: Vi evaluerer styringen og justeringen av hjulene for å sikre en stabil og sikker kjøreopplevelse.
  • Karosseri og rust: En grundig gjennomgang av karosseriet for rust og strukturelle feil er en del av vår EU-kontroll for å sikre kjøretøyets totale integritet.

Du vil som kunde hos oss motta en rapport som beskriver resultatene av kontrollen. Hvis vi har funnet feil eller mangler, vil rapporten inneholde informasjon om hva som må utbedres for å bringe kjøretøyet i samsvar med kravene.

Velkommen til Meca service – Hamar, din pålitelige destinasjon for EU-kontroll av kjøretøy. Vår grundige EU-kontroll sikrer at ditt kjøretøy overholder de nødvendige sikkerhetsstandardene og miljøkravene. Les mer om vårt anbefalte bilverksted i Hamar her

Når er neste EU-kontroll? Sjekk fristen under her

Du kan søke her hos Vegvesenet å finne ut når fristen for neste EU-kontroll av din bil eller i søkefeltet under….