EU-kontroll på Hamar - Meca Service Avd Hamar

EU-kontroll på Hamar

EU-kontroll Hamar

 

MECA Service Avd Hamar – er godkjent bilverksted for å utføre EU-kontroll på Hamar.

Våre mekanikere har kompetanse og utstyr som tilfredsstiller de krav som din bilprodusent forventer.
Hensikten med EU-kontrollen, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK) som er den korrekte benevnelsen, er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark.

Hva inkluderer vår EU-kontroll på Hamar:

  • Bremser: Vi vurderer nøye tilstanden på bremsesystemet for å sikre riktig funksjon og optimale bremseegenskaper.

  • Lys og signaler: Våre eksperter sjekker alle lys og signaler, inkludert frontlys, baklys, blinklys og bremselys, for å sikre at de fungerer feilfritt.
  • Dekk og hjuloppheng: Vi undersøker dekkene for slitasje, trykk og generell tilstand. I tillegg vurderer vi hjulopphenget for eventuelle feil eller slitasje.
  • Eksosutslipp: Vår miljøvennlige EU-kontroll inkluderer en sjekk av eksosutslipp for å sikre at kjøretøyet holder seg innenfor gjeldende utslippsstandarder.
  • Styring og hjuljustering: Vi evaluerer styringen og justeringen av hjulene for å sikre en stabil og sikker kjøreopplevelse.
  • Karosseri og rust: En grundig gjennomgang av karosseriet for rust og strukturelle feil er en del av vår EU-kontroll for å sikre kjøretøyets totale integritet.

Velkommen til Meca service – Hamar, din pålitelige destinasjon for EU-kontroll av kjøretøy. Vår grundige EU-kontroll sikrer at ditt kjøretøy overholder de nødvendige sikkerhetsstandardene og miljøkravene.

Du kan søke her hos Vegvesenet å finne ut når fristen for neste EU-kontroll av din bil eller i søkefeltet under….